Работно време:  Пон‑Пет  09:00‑17:00   Саб 09:00‑12:00
Јави се веднаш:  +389 (2) 3135 115

ПОПРАВКА НА СИТЕ ПРОИЗВОДИ ОД ГАМАТА НА PHILIPS

ДЕТАЛНА ДИЈАГНОСТИКА НА ВАШИОТ АПАРАТ

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ И ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

ИСПОРАКА НА ПРОИЗВОДОТ ДО ДОМАШНА АДРЕСА

Електро Визија

Сервисен центар кој се занимава со сервисирање и одржување на сите видови на ТВ, аудио и видео апарати, електронски уреди, апарати за домаќинство како и сервисирање и одржување на апарати за кафе.
Денес Електро визија е авторизиран сервисен центар за Philips како и за апаратите за кафе од познатиот светски производител Saeco.
Освен сервисните услуги Електро визија нуди и продажба на резервни делови и аксесоари за вашите уреди.

Професионалност

Ние ви нудиме превземање на вашиот уред од зададената адреса и враќање на истиот по направениот потребен сервис.

Загарантиран квалитет

Како овластен сервис на PHILIPS, заменетите делови се оригинални со висок квалитет.

Ул. 1615 бр.4, нас. Аеродром, Скопје, Македонија

+389 (2) 3135 115 или +389 (76) 266 499